(非会员)
2010-05-17 27 浏览
已经唔系第一次去食, 估唔到今次令人咁震愤本来好期待去食, 因为已经有半年冇去食呢个蓝鳍吞拿鱼腩定食 ($220)点知一食......唔系以前食果D入口即溶既feel........都已经算了, 最近蓝鳍吞拿鱼唔准捕食, 冇以前咁好食, 我真系唔怪佢, 但系食食下就有条根, 吞唔到, 所以要吐出黎.....我叫个waitress黎同佢讲 "你地d蓝鳍吞拿鱼腩有根既?" 佢话帮我跟一跟, 跟完既答案系"师父话蓝鳍吞拿鱼系有少少根"之后我又再食......竟然食到一条根有我只食指咁长ka...........!! 我又再叫个waitress, 同佢讲, 条根有我只手指咁长好似过份左, 佢又话帮我跟, 之后个答案都系 ""师父话蓝鳍吞拿鱼系有根"唉.......真系冇野好讲........$220食有根既蓝鳍吞拿鱼腩........我唔系唔比钱, 系呢个答案真系不能接受大家谂下仲应唔应该去
已经唔系第一次去食, 估唔到今次令人咁震愤

我唔系唔比钱, 系呢个答案真系不能接受

大家谂下仲应唔应该去
睇落去好OK