2024-05-04
#chrisitne开饭日记打边炉边有人会嫌多🤭🤭今次我就揾到一间气氛好好嘅新开火锅店🤭佢系位于尖沙咀宝勒巷,地点都好方便架😍地铁站一出行几分钟就到餐厅以日式嘅设计,地方都好阔落架😍有少少居酒屋feel🌟澳洲M4和牛腹心肉($108)打边炉点少得肥牛,澳洲M4和牛腹心肉好嫩口,渌几十秒就食得😍牛味够之余仲有油脂嘅香味🌟手打墨鱼滑($68)佢嘅手打墨鱼滑真系要试,性价比都几高架。份量好足之余仲有墨鱼粒粒,咬落好爽口又弹牙👍🌟牛肉丸($58)牛丸系男朋友嘅最爱🤭基本上每次打边炉都会叫,佢嘅牛丸调味好好,唔会遮左个牛肉味。入面有少少牛根😍所以食落口质好好🌟日式豚肉片($88)依款日式豚肉本身已经自带调味,佢嘅厚薄都好适中😍又好新鲜,食落唔会有猪嘅膻味👍而且佢每碟嘅摆盘都好精致,令你有种好似你日本嘅感觉🤭你地去开尖沙咀都快啲去试下啦聚鸟亭 (尖沙咀)尖沙咀宝勒巷10号8楼
餐厅以日式嘅设计,地方都好阔落架😍有少少居酒屋feel
🌟澳洲M4和牛腹心肉($108)
🌟手打墨鱼滑($68)
🌟牛肉丸($58)
🌟日式豚肉片($88)
聚鸟亭 (尖沙咀)
尖沙咀宝勒巷10号8楼