2024-10-10
今日去咗QUE,呢间餐厅位于新城市广场,主打日式同西式fusion菜。🍳 汉堡扒全日早餐汉堡扒充满牛味,配埋煎蛋、脆身嘅香肠同bagel,整个早餐好有层次感。呢个全日早餐系西式早午餐嘅好选择,份量十足,食完饱肚!🍔🥓🍞🍣 角切鱼生井呢个鱼生丼系日式风格,鱼生种类丰富,有三文鱼同吞拿鱼,质感新鲜。饭粒够香,微微带有酸甜嘅醋饭味道,整体非常清新。每一口都可以品尝到鱼生嘅鲜味,令人回味无穷!🍚🐟🍑 香桃富士梳打(赞好奖赏)因为赞好咗餐厅嘅社交平台,有一杯香桃富士梳打作为奖赏。呢杯梳打真系好清爽,带有淡淡嘅香桃味,唔会过甜,气泡感适中,非常解渴。喺食完丰富嘅主菜后,呢杯梳打正好帮我清返味蕾。🍹🍑呢个fusion餐厅真系唔错,无论系西式嘅全日早餐定日式嘅鱼生丼,都做得好出色。
汉堡扒充满牛味,配埋煎蛋、脆身嘅香肠同bagel,整个早餐好有层次感。呢个全日早餐系西式早午餐嘅好选择,份量十足,食完饱肚!🍔🥓🍞 🍣 角切鱼生井
呢个鱼生丼系日式风格,鱼生种类丰富,有三文鱼同吞拿鱼,质感新鲜。饭粒够香,微微带有酸甜嘅醋饭味道,整体非常清新。每一口都可以品尝到鱼生嘅鲜味,令人回味无穷!🍚🐟 🍑 香桃富士梳打(赞好奖赏)