2014-07-26
挣扎了一整天才决定购买的团购,因为就算是价钱价都唔系平⋯不过辛苦揾黎志在食,所以都把心一横买黎试吓环境装修都有欧陆风味,室内室外都设有座位,夏日炎炎当然拣室内啦室内虽然有冷气但都有D热,而且天花板滴水⋯食物虽然比想像中少,只有二十样左右,不过每项都叫时就一定会饱到顶肺而且十分建议大家要有次序地食唔好好似我(奴)咁⋯一开始食「焗Brie芝士+蒜子」就GAME OVER左⋯整体来说每样都有惊喜,至少系出面未食过呢个味先「焗Brie芝士+蒜子」一定要叫!蒜子系半整个焗,加上芝士食又香又纯!「炭烧西班牙干肠」真系好干,虽然好味不过太入味所以好咸,夹沙津食就刚刚好~「芝士焗羊肉丸」汁是蕃茄香料中东汁,虽然羊肉丸本身都有味不过完全被汁的味道抢左,食一粒已经觉得饱⋯「榄油蒜片辣椒系列」看上去冇色水,好似白烚⋯不过食落去又有辣味,只系叫一碟就够数「炸鱼块」有汁!!!唔会炸到干争争⋯咬落去真系有鱼汁流出黎!!!「白汁系列-烩青蚝&精选意粉」值得一赞!白汁好香浓好奶好cream~食哂意粉都会拎匙羹饮汁!去到一定要食!服务生只系得一个,所以都唔太高要求要高服务叫咩有咩冇漏单,算唔错啦
不过辛苦揾黎志在食,所以都把心一横买黎试吓
室内虽然有冷气但都有D热,而且天花板滴水⋯ 食物虽然比想像中少,只有二十样左右,不过每项都叫时就一定会饱到顶肺
而且十分建议大家要有次序地食
整体来说每样都有惊喜,至少系出面未食过呢个味先
服务生只系得一个,所以都唔太高要求要高服务
叫咩有咩冇漏单,算唔错啦