好挂住个卡邦尼pizza上面嘅流心鹌鹑蛋🤤,原来Mano同Flames系姊妹店,系海滨汇果度见到先知😅。咁就试下Mano啦,因为pizza款式一样,其他就有啲唔同,可以试下新野。🥗凯撒沙律正常发挥,火腿都几多👍🍕卡邦尼薄饼可能第一次嘅印象系最好,感觉呢个细啲啲,上次每粒鹌鹑蛋都好流心,不过味道一样,好味😊🐷意式脆皮烧猪腩卷配辣肉肠兰度豆惊喜😳!虽然猪腩卷真心肥,但唔肥就唔够油香,佢烧到个皮好似厚薯片咁脆,配上香软嘅猪腩肉,正丫~❤️碟边有黑醋汁火箭菜,仲有辣肉肠配兰度豆。兰度豆煮得好淋,上网睇原来兰度豆又叫小扁豆,系Superfood嚟㗎。食完个肥腩,再食豆和火箭菜,完全可以平均到个油腻感👍。🍹 Mocktails: Ginger Sparkler有姜味,有鲜薄荷,有青柠汁,一杯好清新嘅杯品,为heavy嘅晚餐划上完美嘅句号~

凯撒沙律

🥗凯撒沙律
正常发挥,火腿都几多👍

卡邦尼薄饼

🍕卡邦尼薄饼