2024-11-06 106 浏览
如果你钟意食刀削面,又想揾间抵食又好味嘅餐厅,咁「铭兴山西刀削面」绝对系你嘅不二之选😻!呢间餐厅位于大角咀埃华街74号大同新邨大成楼H座地下H1A及H1B号舖,距离奥运地铁站好近,交通方便,非常适合情侣约会、朋友聚餐。首先,呢度嘅特色刀削面真系一试难忘,价格相宜,性价比高。就算你唔系山西刀削面嘅粉丝,都会俾佢嘅味道所吸引😌。其中,我最推荐嘅系口水鸡特色刀削面,鸡肉嫩滑,配上香辣嘅口水鸡酱汁,真系令人食指大动🤤。冷拌过桥刀削面亦都非常出色,有鱼蛋、牛丸同鸡丝,配上清爽嘅冷拌酱汁,食落去非常开胃😌。另外,荔枝啵啵虾球亦都系唔错嘅选择😍,虾球外脆内嫩,配上荔枝嘅甜味,口感非常特别。手工猪肉饺子皮薄馅靓,咬落去肉汁四溢。凉伴青瓜清爽可口,系一个唔错嘅小菜。至于Q弹墨鱼饼,咬落去非常弹牙,味道亦都非常鲜美😵。总括嚟讲,「铭兴山西刀削面」系一间值得一试嘅餐厅,无论你系同朋友聚餐定系情侣约会,都会系一个好嘅选择😋。希望大家都可以嚟试下,享受呢度美味嘅刀削面同其他特色小菜😍。

用餐优惠
试食活动