2019-05-24
今晚去左旺角食好西 系呢个平平无其既大厦2楼就有呢间装修几靓 有点工业风既西餐厅 重点系佢地既野食同饮品都好靓好特别好吸晴架🍴😍我地拣左2个主菜 分别系德国咸猪手同慢煮甜酒烩和牛面颊👅 呢排玩火玩开有舖瘾 上次玩完火焰烧鸡 今次既德国咸猪手上菜既时候店员都会淋酒点火 视觉效果爆灯😍👀 仲令猪手既皮更香脆👍🏻火烧完后店员会将猪手拎番入厨房切件 方便食用 猪手皮劲脆 入面既肉仲嫩 唔好干争争 点埋honey mustard 配上香肠同薯蓉好好食😆 至于和牛面颊 肉质软腍 甜酒汁味道岩岩好 内面更藏薯蓉 份量好多好好味😋另外我地仲叫左个小食 蓝芝士焗鸳鸯薯条🍟薯条有普通薯条仲有蕃薯条 系我最爱😍 甜甜地好正 而且薯条系幼身个只 炸至好香脆👅压轴介绍系系2杯我好钟意好有惊喜既饮品曲奇朱古力奶昔同热情果接骨木花茶🍹听落平平无奇 上枱真系哗哗声🤩 曲奇朱古力奶昔用个椰壳装住 上面有好多爆谷同曲奇🍪 配上浓郁既朱古力沙冰 饮极都好冰凉解喝 好正😚 而热情果接骨木花茶更加系估佢唔到 用花瓶装住饮品 卖相非常特别😆 饮落好清新既花香味 解腻一流👍🏻 总括而言 绝对系一间质素高 食得又睇得既餐厅🌟