餐厅: Cafe 103
资讯:

2023-05-31 2132 浏览
去食自助餐都预咗唔喺太好食又要排队轮野食~ 所以去之前冇期望,不过呢间唔驶点排队攞野食,我食第一轮都唔多人🤔简单比下分:首先环境:100分,清洁:100分服务110分,我谂系暂时去过服务最好嘅自助餐不过去之前要有心理预备佢选择唔多,我谂一般自助餐1/2-1/3左右,但都可以接受先讲海鲜,可以唔食~ 🤣一如其他自助餐咁唔好食刺身 , 寿司 ,几好食~ 同比个量都多沙律/甜品 多款式同水准合格,沙律算水准以上熟食~ 反而最好食🤪呢间餐厅最令我冇想像过嘅系服务,我request 咗左冰水,服务员好好,见冇哂时主动换咗杯新冰水见到我哋食到甜品就 上茶或咖啡同埋好值得一赞嘅喺,佢唔系大大盘野食就咁放出黎,而喺逐啲咁refill , 所以啲野食keep得住个质素(个别无人问津食物除外)希望下次去都保持到水准,海鲜换返啲好食啲嘅款式啦
去食自助餐都预咗唔喺太好食又要排队轮野食~

简单比下分:首先环境:100分,清洁:100分
服务110分,我谂系暂时去过服务最好嘅自助餐

先讲海鲜,可以唔食~ 🤣一如其他自助餐咁唔好食

刺身寿司 ,几好食~ 同比个量都多
沙律/甜品 多款式同水准合格,沙律算水准以上

熟食~ 反而最好食🤪

见到我哋食到甜品就 上茶或咖啡

希望下次去都保持到水准,海鲜换返啲好食啲嘅款式啦

2023-05-31