餐厅: OPPA韓國燒肉店
资讯:

呢排要帮衬,梗系要帮衬吓自己友先啦,呢间喺旺角既韩烧餐厅,预早一日啲bk都系bk到1830😝不过又啱哂我地呢啲六点收工既打工仔,如果要食 peak hour可能要再早啲预约呐😚一坐低就已经有洗手液供应,清洁好可以除口罩拣野食了,呢次庆祝开心野,所以嗌得爽手啲,散嗌为主🤑肉主要都系🐷🐮为主,五花腩就韩烧必点啦,够哂厚身,肥瘦层层分明,店员又会帮我地烧同剪细佢,方便夹埋生菜一齐食,又有食肉满足,又有生菜减少啲罪恶感,真系食多多都唔怕😝黑毛猪西冷有两大块,真系大件夹抵食牛就叫咗两款a4和牛,两款都不负所托,油花丰富,一咬落juicy度呢,啲汁油香充满哂个口度,好满足☺️☺️真系令人难忘,加埋生菜食亦可除咗肉之外,见到呢有promote 有牛油蒜蓉带子烧,一听都feel到正,可以成只连壳摆上去烧,咁就食到佢嘅原汁原味了🥳🥳之外我哋仲有带咗个韩式海鲜汤,里面好足料,个汤有辣辣地而带啲海鲜味入面,辣得过瘾😚啲食物嚟得快,味道唔错,服务非常好,执走啲碟都好自动波,呢个真系值得一赞👍🏻👍🏻

A4 和牛肉眼
A4和牛