第一次黎旺角店, 坐bar枱谂紧食咩之际就见到师傅系入面好有镬气地炒紧野, 然后𥄫到系炒紧芽菜, 而佢每次只系炒一镬, 隔一阵又会再炒一镬, 即系D配料新鲜即炒即时令我觉得吸引力大增!!因此朋友即刻叫左个炒豆芽菜辣麻味噌拉面, 我就叫左增量叉烧辣麻味噌拉面。个汤底真系好浓厚, 味道有层次唔单调, 麻同辣都可以拣程度, 我就中意中辣中麻, 岩岩好唔够重口味又有辣劲, 亦唔会过咸,食得过瘾!D配料即炒真系嬴左, 炒芽菜爽甜多汁, 栗米荀都有炒香左。哩度个叉烧更加过足口瘾, 又大件又厚身, 增量版既再大件一倍, 半肥瘦咬落去软淋有油脂既甘香~~~~拉面面质弹牙挂汤, 建议加埋只溏心蛋, 食得更加满足。饺子即叫即煎, 脆底有肉汁~除左食物有水准之外哩度既环境布置都好有feel, D恶鬼公仔好得意~
D配料即炒真系嬴左, 炒芽菜爽甜多汁, 栗米荀都有炒香左。
拉面面质弹牙挂汤, 建议加埋只溏心蛋, 食得更加满足。
饺子即叫即煎, 脆底有肉汁~