价钱合理,水准高,有诚意既餐厅🥸 晚餐基本上全部食物都好满意,摆碟都好靓仔,会再Encore! ✨慢煮油封鸭胸伴邝加西薏米·牛油杂菜$198 🫶🏻🫶🏻推荐!卖相七彩缤纷,以各式蔬菜伴碟,牛油味不算重,完全冇我最怕嘅草青味,食得舒服。而主角鸭胸有惊喜,肉质细致,入口系淡淡鸭香,无油腻感,好食!✨蜜糖鸡翼 $58 🫶🏻推荐!有时食蜜糖鸡翼,只有面𠮶层系有蜜糖,内里既肉质系淡而无味。但呢到既鸡翼腌制得入味,鸡肉香口,蜜糖香甜得黎唔过火,甜度适中,亦做到外脆肉嫩既口感。✨伊云斯白牛仔肉意粉 $138 🫶🏻推荐!意粉味道出色,每一口都充满牛肉香,条条分明,唔会痴埋一旧野。食到一大半会有少少腻,但仍然系值得食既菜式,都系会想keep住慢慢食埋佢😋 ✨海鲜龙虾汤 $78 浓郁嘅龙虾汤🦞质地浓稠,海鲜足料,亦唔会煮得过火。呢个价钱我会形容性价比几高,重口味人士会好钟意,对于我嚟讲就浓左啲,两个人分享啱啱好。

✨慢煮油封鸭胸伴邝加西薏米·牛油杂菜$198 🫶🏻🫶🏻

✨蜜糖鸡翼 $58 🫶🏻