2018-12-06 107 浏览
今日嚟到荃湾捐血站附近呢间西餐厅,唔细心留意真系比较难发现,望倒门口大餐牌嘅食物相片好吸引㖞,价钱唔算太贵,决定入去试下。我地一行三人叫左三个套餐,平均每人七十蚊倒,有餐汤、主菜、饮品之余,仲有salad buffet系free嘅好抵呀~【法式龙虾汤】味道浓郁,颜色漂亮。【忌廉磨菇酥皮汤】酥皮酥脆,蘑菇汤香浓幼滑。【美国西冷牛扒】拼薯条配上胡椒汁,肉质鲜嫩,幼滑多汁, 有嚼口而不会刃,食落唔会有渣。【意式吉列羊架】配牛骨汁,完美配搭,外层脆卜卜,羊架一d酥味都冇,salad buffet嘅salad味道调配得好好,仲有甜品食添,最后仲饮埋【冰震奶茶】同【冰震朱古力】,好满足呀!埋单二百蚊都唔洗,地点方便,地方干净,食物又有质素,选择又多又丰富,下次一定要嚟食过。
,价钱唔算太贵,决定入去试下

【法式龙虾汤】味道浓郁,颜色漂亮。

【忌廉磨菇酥皮汤】酥皮酥脆,蘑菇汤香浓幼滑。

,最后仲饮埋【冰震奶茶】同【冰震朱古力】,好满足呀!

2018-12-03
  • 意式吉列羊架