2023-10-09
中秋节好想同朋友食返餐靓中餐,咁啱有海港城coupon 于是就揾咗呢间餐厅,不过太full book我哋walk in碰吓运气🥰好彩有枱,不过用餐时间限时90分钟,都跟得紧㗎个时间,要倾偈嘅就要就住啦🤭餐厅环境好古典优雅,亦都好有私隐度,间隔好好,可以同朋友开心Chit chat🫶🏼镇江肴肉🥢可以话系上海餐厅必点嘅前菜😍层层分明,啫哩肉冻好鲜味石锅竹笙蟹粉嫩豆腐🦀超钟意食豆腐,呢度嘅豆腐都好滑好嫩🤤唔会有太多调味,就系食蟹粉嘅鲜味🥰铁板上的小笼包🥟多汤!汤包皮薄香脆😍小笼包包得好实,唔使担心夹起嘅时候会整穿个皮😍高力豆沙香蕉🍌松软嘅口感,入口即化,高力豆沙就系要梳乎梳乎感🥰不过觉得香蕉味唔够浓😂距离90分钟时限15分钟就有侍应帮我哋埋单😆因为有coupon 我哋一枱3人总共可以减$300,人均$200有找,物有所值呢!总括而言,从环境、食物质素、服务,都系一间中上嘅餐厅,值得一试呢!
镇江肴肉🥢
可以话系上海餐厅必点嘅前菜😍层层分明,啫哩肉冻好鲜味
石锅竹笙蟹粉嫩豆腐🦀
铁板上的小笼包🥟