2021-01-07 262 浏览
告急系列 – 四季常餐撑苹果🍎撑肥佬黎👨🏽‍🦲仲要撑埋佢个仔👩🏽‍🦲一日一苹果,无人厄到我🤓------------------------------环境: 全埸30-40个座位一后茶餐厅格局,分卡位同方枱整洁程度做唔错,限聚措施亦都做足👍🏽------------------------------食物: 常餐-四季茄牛通配炒蛋+多士($48)茄牛通 – 味道偏咸🧂蕃茄香味稍弱茄膏感觉好重,眼见都有唔小新鲜蕃茄🍅整体味道适合重口味既朋友😆牛肉系新鲜牛肉,无多加调味,份量稍小多士 – 烘得非常好,外脆内软🍞系小编食过多士入面,口感排名好高🤤多返小小牛油🧈或者系蒜蓉牛油就无敌炒蛋 – 滑身唔油腻,有水准🥚对比价钱,整体份量稍小😖------------------------------服务: 一般茶餐厅水准发挥不过不失,唔会无礼貌,亦无特别😃------------------------------环境: 6.5/10食物: 6/10服务: 5/10地址: 中环德辅道中88号地舖人均消费: $50 - $100
告急系列 – 四季常餐
撑苹果🍎撑肥佬黎👨🏽‍🦲仲要撑埋佢个仔👩🏽‍🦲
一日一苹果,无人厄到我🤓
环境: 全埸30-40个座位
一后茶餐厅格局,分卡位同方枱
整洁程度做唔错,限聚措施亦都做足👍🏽
食物: 常餐-四季茄牛通配炒蛋+多士($48)

茄牛通 – 味道偏咸🧂蕃茄香味稍弱
茄膏感觉好重,眼见都有唔小新鲜蕃茄🍅
整体味道适合重口味既朋友😆
牛肉系新鲜牛肉,无多加调味,份量稍小

多士 – 烘得非常好,外脆内软🍞
系小编食过多士入面,口感排名好高🤤
多返小小牛油🧈或者系蒜蓉牛油就无敌

炒蛋 – 滑身唔油腻,有水准🥚
对比价钱,整体份量稍小😖
服务: 一般茶餐厅水准发挥
不过不失,唔会无礼貌,亦无特别😃

环境: 6.5/10
食物: 6/10