2024-08-04
💖落雨天☔️黎牛大人打边炉心情都好啲,而家晚市仲做紧任食Dreyer’s超级吸引🤩。1️⃣极上和牛吃到饱🐂 $298/位💖每次必食呢个套餐,因为牛肉嘅质素最靓。汤底要咗牛大人红烧牛骨锅🥣,入口香浓,汤渣都可以食埋。下面👇🏻系我嘅推荐~🔸肉类💖No.1☝🏻✅澳洲和牛M5牛肩卷,油脂香但唔会过肥、口感滑嫩。另外都钟意✅安格斯牛小排,比牛肩卷更有嚼劲,越嚼肉香越浓郁。入座每人会送两粒澳洲M9和牛牛丸。肉类选择多,包括牛、猪、鸡、羊肉等。🔸小食💖推荐✅士林盐酥鸡,炸皮酥脆唔会好粉,椒盐调味更香;✅真猪小香肠,啖啖肉带油香;✅梅甘酥脆薯,咬落粉嫩,裹嘅梅子粉香甜微酸;✅糖醋甜不辣,口感弹牙,酸甜开胃。🔸火锅配料、丸子、蔬菜💖回本食✅美人花胶,满满骨胶原又唔占肚。推荐✅黑松露海鲜浆,黑松露香气十足,另外✅台式虾饺、✅瓜仔鸡水饺、✅爽脆炸鱼皮等都好味。蔬菜区选择多,最钟意菇类。🔸甜品、饮品💖雪糕款式好多,其中Dreyer’s必食开心果味,另外仲有Movenpick、KitKat、牛大人自家品牌等。到尾段职员会问我地要唔要台中仙草冻,包括仙草、红豆、花生、椰果、珍珠、忌廉奶,非常足料。饮品方面,除咗饮品柜嘅
💖雪糕款式好多,其中Dreyer’s必食开心果味,另外仲有Movenpick、KitKat、牛大人自家品牌等。到尾段职员会问我地要唔要台中仙草冻,包括仙草、红豆、花生、椰果、珍珠、忌廉奶,非常足料。饮品方面,除咗饮品柜嘅汽水、纸包饮品同牛大人嘅自家制茶之外,like/follow佢地社交平台仲可以有免费特饮,今次系金钻凤梨椰奶西,浓郁香甜👍🏻。