2024-05-06 151 浏览
寻晚同男朋友庆祝拍拖300日,揾咗间日本料理🇯🇵餐厅装修系木式,感觉好relax,店员都十分热情❤️‍🔥熊本阿苏产莫扎特蔬菜究极水沙律🥗个沙律用咗新鲜嘅熊本阿苏产蔬菜,听讲系2️⃣4️⃣小时住莫札特嘅音乐去培养佢哋,都有咬劲同鲜甜嘅味道💦而熊本天草鲜鱼寿司三件,有拖罗同吞拿鱼蓉军舰,另外一款系厨师发办。鱼生都系成熟,会更加湿润同光滑🔅每一口都好有嚼劲🍣唔少得嘅系柚子雪芭🍨柚子嘅香气同酸甜味,同雪芭嘅冰凉口感结合得完美,好舒服😌好巨型嘅火山锅🌋有白菜、椎茸、姬菇、金针菇、杏鲍菇、洋葱同猪五花,汤底系用海鲜熬煮嘅高汤,一锅煮熟,味道浓郁,每一口都有咬劲同鲜甜嘅味道!特别系猪五花肉,脆皮多汁😻今餐真系睇得又食得👍🏻
今餐真系睇得又食得👍🏻