2024-05-23 45 浏览
好耐之前有bookmark到旺角Mobin, 一直未有机会去 前排去逸东食buffet 发现原来Mobin开左分店! 就系逸东酒店地下 好方便😝✨三文鱼牛油果酱他他 $78✨[德X港X墨]南乳版德国猪手紫酸菜芝士馅饼 ($88/half, $148/full)✨大澳虾 $145✨Caramel Latte Mobin系墨西哥fusion餐厅 估唔到佢都有几多选择 配搭仲好新颖添😎星期六日都有set lunch 有包埋酸种包/玉米脆片 一至五仲有饮品半价优惠 不过我地今次就冇拣到set lunch三文鱼牛油果酱他他卖相精致 唧埋粒青柠又几夹 不过可以大旧啲就方便啲唧😝 大澳虾意粉都几得意 第一次食呢种配搭 有大澳幼滑虾酱 慢煮蛋 烤虾米同油扬丝 如果再浓啲会更正😋我哋最钟意德港墨fusion既猪手芝士馅饼😛通常都系食鸡/牛肉馅居多 德国猪手做馅好少见 仲有南乳酱😆啲酱汁好够点 正!

✨三文鱼牛油果酱他他 $78
✨大澳虾 $145