餐厅: 聚來車仔麵
资讯:

2022-10-25 18 浏览
有缘相「聚」,欢迎再「来」店舖名简单得黎又有意思一踏进餐厅,已经感觉系一家人经营嘅小店。店舖面积唔大,大约有8张枱左右,刚好有客人食完埋单就有位坐。一坐低我已经俾旁边阿华田流心西多士同煎饺子🥟嘅相吸引住!两者都系必试!!黎到车仔面店最后当然唔少得叫碗车仔面同埋饮返杯港式奶茶啦🤪🚩3𩠌车仔面 $42食车仔面面底我每次都一定会拣油面!今次拣咗猪红、鸡翼同咖喱鱼蛋猪红好入味!咖喱鱼蛋粒鱼蛋都好爽口弹牙加埋腩汁成碗车仔面都几好食佢有好多饭类都可以转做车仔面底架!满足大家转饭/面底度得☺️🥟招牌双拼煎饺 $42 😋要大大推介煎饺!一共有八只!拣左芝士粟米饺同椰菜饺!饺子都系铺头自己包,一啲都唔细只!馅料十足!欣赏佢哋饺子皮煎到好香脆,饺子皮厚薄刚刚好!两款口味都好食!不过我自己比较钟意食粟米芝士饺!成只饺子都系芝士😋配上甜甜粟米粒更加正👍🏻👍🏻🥞爆浆阿华田流心西多士 $33 😋呢一款西多士都系必嗌!入面个馅可以拣花生酱或者朱古力榛子酱,今次我就拣咗榛子酱!一上台就见到成件西多士都铺上满满的阿华田粉,一切开就见到上面嘅酱就流晒出嚟🤭每一啖都充满着阿华田同榛子酱味,超级邪恶😛满足嘅一餐呢一间小店真系内
有缘相「聚」,欢迎再「来」
店舖名简单得黎又有意思

一踏进餐厅,已经感觉系一家人经营嘅小店。

黎到车仔面店最后当然唔少得叫碗车仔面同埋饮返杯港式奶茶啦🤪

🚩3𩠌车仔面 $42
食车仔面面底我每次都一定会拣油面!
今次拣咗猪红、鸡翼同咖喱鱼蛋
猪红好入味!咖喱鱼蛋粒鱼蛋都好爽口弹牙
加埋腩汁成碗车仔面都几好食
佢有好多饭类都可以转做车仔面底架!
满足大家转饭/面底度得☺️

🥟招牌双拼煎饺 $42 😋
要大大推介煎饺!一共有八只!
拣左芝士粟米饺同椰菜饺!
饺子都系铺头自己包,一啲都唔细只!馅料十足!
欣赏佢哋饺子皮煎到好香脆,饺子皮厚薄刚刚好!

🥞爆浆阿华田流心西多士 $33 😋
呢一款西多士都系必嗌!
入面个馅可以拣花生酱或者朱古力榛子酱,
今次我就拣咗榛子酱!
一上台就见到成件西多士都铺上满满的阿华田粉,
一切开就见到上面嘅酱就流晒出嚟🤭
每一啖都充满着阿华田同榛子酱味,超级邪恶😛满足嘅一餐

呢一间小店真系内有惊喜!
你以为睇表面好似毫不起眼,但其实只要你入去发掘下就充满惊喜!

相信我会再度回访!再次" Gather Again"