2022-07-24
每次系The One食完野行过都好想食嘅甜品,特别系个蜜瓜雪花冰,但每次都因为已经好饱食唔到,今次忍唔住专登去左食😌但系都几失望🥲🥲1. 蜜瓜雪花冰 $118见到poster超想食,黎到都好靓,打卡一流,但系劲少劲少劲少雪花冰!!!好失望🥲食到dd 牛奶味,上面个cream个感觉仲大旧,超级唔够喉,唔上唔落,觉得似食蜜瓜,唔似食冰,睇相都睇到佢掘左放冰嘅位好细…重点系蜜瓜都唔系好甜- 2. 招牌梳乎里班戟 $138有时间限定嘅梳乎厘,新鲜出炉热辣辣,隔离的蜜糖好高级嘅感觉,食落好香好清甜,配埋牛油同埋个冻嘅忌廉好夹,一冻一热👍但呢款梳乎里唔系好松软个只,有d似蛋糕咁😗一开始好肚饿,一野食晒,呢张系唯一嘅相😂,将就下😇😇-3. 蜜桃沙冰🍑 $45唔会死甜,好香嘅蜜桃味,都唔会药水味,出色过朱古力冰!感觉用嘅生果唔系普通野-4. 特浓朱古力沙冰 $45朱古力味逊色d,朱古力味唔系好出,冇咩特别-好味排序招牌梳乎里班戟 > 蜜桃沙冰 > 特浓朱古力沙冰 > 蜜瓜雪花冰*入座最低消费要1人1个饮品/食品,唔知系咪
1. 蜜瓜雪花冰 $118
2. 招牌梳乎里班戟 $138
一开始好肚饿,一野食晒,呢张系唯一嘅相😂,将就下😇😇
3. 蜜桃沙冰🍑 $45
4. 特浓朱古力沙冰 $45
朱古力味逊色d,朱古力味唔系好出,冇咩特别
好味排序
*入座最低消费要1人1个饮品/食品,唔知系咪坐出面嘅枱,等位本身都有d热,坐低左阵都仲系,系野食黎左先好d
推介指数 5/10
4个人食左$380,但又唔系真系咁好食,下次都未必再黎🥲🥲,星期日去The One要$600先有得免费泊车一个钟