2023-02-26
📍 玖零冰室 (湾仔)湾仔谭臣道29号树发楼地下C号舖做完运动劲肚饿,见到间夜晚谂唔到食乜。见到个白色门面劲吸晴,而室内装修又好抢眼有好霓虹灯装饰,影相一流✨✨👉 芝士鲜茄汁猪扒焗饭💰$60😋😋😋😋.2/5一上枱仲见到烟,热辣辣新鲜岀炉,面头大大块猪扒,上面配上大量芝士,蕃茄味十足,猪扒大大块又够厚身,咬落啖啖肉,火喉控制得好好,唔会话煮得太干,仲保留到,个饭底仲要系炒饭底,正!✨黑牛💰跟餐加15😋😋😋😋.2黑牛唔系周围有,黑牛望落卖相都唔错 除咗有朱古力雪糕同可乐,做完运动有quota 可以饮🤭🤭👉 玖零全日早餐💰$72😋😋😋😋.2/5食all day breakfast 唔洗一定去cafe ge,冰室一样有!呢到全日早餐用料好丰富,有西冷牛扒、3.6 牛乳炒滑蛋、蜜糖炒菇、纽伦堡香肠、丹麦多土同沙律。个炒蛋好滑,丹麦多士劲香口😋😋全日早餐真系非常丰富,食完好满足!💓✨柠啡😋😋😋😋.2/5想饮咖啡又想饮柠檬茶,柠啡就可以满足晒我一次过梦想🧸🧸回头: yesYesyes!! 。食物款式多,质素不错,最紧要价钱亲民!💕💕💕✨✨✨#kermit食在湾仔
湾仔谭臣道29号树发楼地下C号舖
👉 玖零全日早餐
💰$72
✨柠啡
😋😋😋😋.2/5
想饮咖啡又想饮柠檬茶,柠啡就可以满足晒我一次过梦想🧸🧸
#kermit食在湾仔