2020-08-25
好味指数😋😋😋😋回头指数⭐️⭐️⭐️⭐️开心指数🤗🤗🤗🤗试下呢间小店嘅外卖,本身想试佢嘅burger,不过见到佢Set lunch 冇... 就响佢set lunch menu 入面拣... 落单后大概10分钟左右就有!呢间嘅外卖系主要用纸盒,仲要系木餐具,环保意识都唔错!另外外卖没有额外收盒钱!整体上好好味,睇得出系有heart 小店!食完好开心满足!可以encore 嘅店!🍴烟鸭胸蜜桃三文治配田园沙津和薯条($58)心中谂嘅三文治系一块块嘅面包,打开后有惊喜!见到系质感有D似法包嘅大面包,都几大份,面包系焗热咗,外脆内软!用料足,烟鸭胸同蜜桃味好夹,餐牌上写系配芝麻菜,实际上系配羽衣甘蓝,两种我都okay,不过我估芝麻菜会仲香!泰式辣酱都好出色,好香又少少辣,同所有配料都好夹,好味!打开另一盒系田园沙津和薯条,呢间小店好细心,用纸分隔开沙津同薯条,唔使用多个盒又可以分隔到两样嘢,赞👍🏼沙津有羽衣甘蓝、西瓜、哈密瓜、提子,个汁系陈醋汁,陈醋汁好竭,唔稀,一食就知唔系新醋而系陈醋,味道好顺喉,唔嗱喉,正!薯条系厚切薯仔,炸得外脆内软,好味!🍴餐汤 + 蒜蓉包(跟餐)餐汤我估系忌廉薯仔汤(我估下
回头指数⭐️⭐️⭐️⭐️
开心指数🤗🤗🤗🤗
🍴烟鸭胸蜜桃三文治配田园沙津和薯条($58)
烟鸭胸蜜桃三文治
薯条系厚切薯仔,炸得外脆内软,好味!
田园沙津和薯条
🍴餐汤 + 蒜蓉包(跟餐)
餐汤我估系忌廉薯仔汤(我估下ga ja),我食到有少少嘅粒粒薯仔蓉,都几够味,唔太稀,饮完都有2成饱!蒜蓉包用纸包住,微热,落得够蒜蓉牛油,好香,又好脆身!
🍴冻咖啡(跟餐)
咖啡味okay, 正常!