2020-01-22 834 浏览
因为join左membership 有半价 所以就黎左食🙈三个人嗌左两个饭一个ribs同一块扒🤤以为同好多西餐厅一样 啲野食份量唔会好多😂点知佢每一碟都好大碟~食完都真系几饱🧐-特级aged  prime西冷扒🥩黎呢到食野点都要嗌块扒🤣西冷扒相当之大块 有12oz🤩牛味相当浓郁 我谂食顶级和牛𠮶款一定更加正🤤肉质唔鞋够juicy!佢旁边仲配左一个焗薯 同埋啲杂菜😛我自己就觉得焗薯🥔味道比较淡 同埋佢啲馅都比较少~所以食落都几dry🙊-烧排骨鸡翼拼盘🐷🐣呢个拼盘会有半份ribs再加多三只鸡翼😛都一样有杂菜 不过呢款就配薯蓉🤤个ribs都一样够晒份量 唔会净系得骨或者太肥🧐真系好多肉😋佢都唔会烧得太干身 啱啱好🥰个汁我哋拣咗蜜糖烧烤汁甜甜地 好食😍鸡翼就相对普通~如果咁嘅价钱我会宁愿加多几十蚊要全份ribs🤣个薯蓉应该加左好多牛油🧈/忌廉落去😎食落好Creamy好滑😚就算冇焗薯啲馅都够味过佢💓-新奥尔良海鲜饭🦐佢虽然叫海鲜饭 但其实得鱼柳同埋虾🙈不过佢个鱼柳都真系好大块~同埋啲饭嘅份量好少 所以对比上黎好多料🤪佢上面加咗啲辣辣地嘅粉 下面底会有啲好cream cheese sauce🤤食落

新奥尔良海鲜饭🦐
佢虽然叫海鲜饭 但其实得鱼柳同埋虾🙈不过佢个鱼柳都真系好大块~同埋啲饭嘅份量好少 所以对比上黎好多料🤪佢上面加咗啲辣辣地嘅粉 下面底会有啲好cream cheese sauce🤤食落相当之惹味 咸咸地辣辣地💓同埋好欣赏佢个risotto 真系整得好好食😍有好香浓嘅松露味🤩仲有好多菇喺个饭到🥰个饭整得相当之creamy❣️不过饭嘅份量太少喇 得几啖就食完😣

香草烤鸡配松露烩饭🐣
呢个饭底都系松露蘑菇饭😍😍😍好正!佢用咗鸡胸肉黎烤 都几鞋 有啲Overcook🙈佢面头仲有啲芝士香蒜酱💓个酱同个鸡好夹😋
香草烤鸡配松露烩饭🐣

其实佢啲定价都几贵🙈如果冇membership嘅话😂都几唔抵食🧐