2024-09-01
朋友介绍左好耐,话HORIZON d蛋卷好好食,话佢好特别,可以喺ig限时动态睇到果日有咩款式嘅产品,仲话睇啱味先上去都仲得收工碌开ig就比我见到佢个限时动态,见唔到就好地地,见到就口痕想食,仲要比我见到开心果味嘅蛋卷,对开心果冇抵抗力嘅我,就比佢吸左去观塘上到去仲有杯开心果味嘅饮品,难得上到黎,一于试埋你la,开心果餐😍⭐️Rollcake:开心果仁麻薯原来堂食会有焦糖喺面嫁,外卖系冇嘅,第一次见咁嘅组合,个画好靓😍,食落又多个口感,薄脆嘅感觉,蛋糕好软熟,当然入正有旧麻薯la,仲有大量cream🤤,食到有淡淡嘅开心果味😋,又有开心果酱喺面,仲有粒粒开心果,食落有双重嘅口感,好特别,又好有新鲜感,好好食😋⭐Pistachio Milk杯成品一出黎,就睇得出老板嘅用心,杯入面搽左d开心果酱做装饰😍,第一啖就吸左喺面嘅开心果奶盖,淡淡嘅开心果味😋第二啖试埋个奶,wow...日本奶系唔同d嘅,好香、好滑,搞匀杯饮品,原来个底有好多开心果酱,加埋个奶一齐饮,味道提升左,再加埋粒粒开心果仁,丰富埋个口感添,好正呀😋见佢铺头单张上面嘅款式比ig多,原来系有d用左时令嘅生果,唔当造唔用,唔系时令嘅款
⭐️Rollcake:开心果仁麻薯
⭐Pistachio Milk
见佢铺头单张上面嘅款式比ig多,原来系有d用左时令嘅生果,唔当造唔用,唔系时令嘅款,想食嘅话仲可以早3-4日order定就ok,最surprise嘅系用蛋卷砌生日蛋糕,老板娘真系好有谂头
又好食,又靓,又有心嘅铺头,值得推介比大家❤️