2024-02-15
朋友超中意食素年,几乎每一间既每一道𩠌都食过,所以见同佢出深水埗食饭,我又好耐冇食,就再访佢既最爱啦🤣朋友推荐左2个主食我试下😋第一个系越式炸虾鱼豆腐捞檬,配料份量好多,全部蔬菜都好清爽,好夹捞檬既汁👍🏻另外炸虾都做得好出色 ,好脆好香口!第二道系沙嗲串烧羊肉天贝饭配手抓饼,同样份量好多!一共有3串串烧,羊肉串做到肉既质地,不过食落唔会有肉膻味🙆🏻♀️另外系天贝串,通常系印尼餐厅先会见到,估唔到呢度有,口感系少小炸左既豆,几有趣。最后重有串豆卜,炸得好香口,但唔会太干!不过我最赞赏既系沙嗲汁!质地好浓稠,有花生酱既味道,非常惹味!不论用黎点串烧,手抓饼或捞饭,都好相衬!饮品方面,都系有好多健康之选!我要左杯超级能量蛋白质特饮,香蕉味道好出,茶味相对少啲,唔怕有太浓焙茶,饮咗夜晚训唔著🤣
朋友推荐左2个主食我试下😋