餐厅: 銖記海鮮飯店
资讯:

2017-07-17 2415 浏览
七月都几多朋友生日,约埋一齐食生日饭。有人提议去跑马地熟食中心的铢记,话几出名㖞!七点左右到,这日是星期四,都算多人噃。叫咗头盘,猪手和虾干青瓜。猪手真系几正(全日推介)挂住食,记得影相时,只得返一件。人齐点菜,我冇乜意见,朋友发办嗌驰名原盅鸡炖翅,点知话冇盅头,得返一窝窝。其余叫咗虾干小炒王,肉饼,椒盐鲜鱿,蒸埾子....结论〜除咗猪手外,其他真系麻麻 - 鸡炖翅唔得,好普通酒楼货式,好似沟咗水咁。其他𩠌,味系够浓,但好似好多味精咁,个个食完都要嗌可乐去解一解。点解咁多OL嚟食嘅〜唔系几健康噃。

七点左右到,这日是星期四,都算多人噃。

叫咗头盘,猪手和虾干青瓜。猪手真系几正
(全日推介)挂住食,记得影相时,只得返一件

人齐点菜,我冇乜意见,朋友发办

点解咁多OL嚟食嘅〜唔系几健康噃。