2006-11-03 14 浏览
第二次来食. 第一次平日来, 两个人, 食了一个二人份的海鲜大会(在镬仔上). 味道一般, 但环境各样都还可以. 然后有人生日, 一行十人星期日晚再来, 今次真系想死. d o野细细碟都唔紧要, 唔系太好食都算啦, 最惨系佢地人手同餐具都超级唔够! 要杯水叫了四五次, 坐低后半个小时才有. 仲好笑d 杯系唔同样的, 因为佢地话唔够. 叫了的东西成个几钟先有得食, 想要只碟又要等十几分钟先有, "无限refill" 的饮品要佢refill 成半个钟先有. 总之就系要乜都要吹五六次, 等劲耐先有, 真系差d 要叫佢取消所有东西我地一齐去M 记好过. 其实都唔关d staff 事, 咁少人要做咁多o野, 连d 餐具都唔够, 唔怪之到九点几已经得番几台人, 隔离周记避风塘仲要等位!十个人每人大约六十几蚊. 不过都真系冇可能有下次lor. p.s. 佢个New York Fish and Chips 都OK 好食的. 或者人少少去, 只系食Fish 都Ok. 其他海鲜感觉都唔系好新鲜。

十个人每人大约六十几蚊. 不过都真系冇可能有下次lor.