一心谂住假期提早订咗枱谂住同家人饮茶, 订枱时只系话限时个半钟,但系冇讲到订咗位嚟到都要等。早10分钟到攞枱时话订咗位都要等,只系优先安排,我前面仲有至小10张枱要等,问个reception大约要等几耐,就话答我唔到,睇住叫我之后嘅号码入坐先,问佢点解booking no迟过我反而入坐先?佢索性唔应我,安排极差!😡如果冇谂住留枱比客人就不如全部做walk in, 接受订枱呃咗人嚟,到时却冇位,即时想转其他地方巳经冇位,客人迫住要系度等,呢啲做生意嘅手法极差,😡大好假期被迫浪费系度等位,最后已经一肚气饱晒唔使食走人,第一次谂住帮衬,但未帮衬已经冇下次!😤😤难怪香港人都不再留港消费!
2023-10-23