2024-01-01 422 浏览
好多间食开既都冇开就过黎试下见门面几光先 谂住应该都冇伏未坐低左头同你讲 两个人坐埋一边 「但间铺得五成满」。OK 我明老茶系咁既。我地两个人叫左两个餐,但老板定唔知资深员工。A餐通粉又记唔住,饮品又记唔住,我提佢少甜 重要串我一句话呢度糖奶自己落。OK又当我新黎唔知。到野饮黎喇,我就自己加糖奶,加完放低唔够半分钟佢就问我重要唔要。你间餐厅咩事糖奶都赶住收?我唔出声佢就直接攞走埋。到野食黎,首先通粉汤底冇味,叉烧完全唔腍,另一份系沙爹牛面,冇沙爹味面又腍到烂咁。咸牛肉蛋就应该成本好贵 近乎食唔到咸牛肉味。最后当然,野都未食哂就问你几次可以收未,食到半路中途饮品放过少少界就「帮」你放返去你个边再好似有毒咁抹枱,但由始至终我对面都冇人坐。到畀钱,明明冇人都要我等,因为佢忙住收未食哂既食客既碗碟。呢种餐厅又贵又赶客「以为自己澳牛」,真系一次都唔会再黎。
好多间食开既都冇开就过黎试下
见门面几光先 谂住应该都冇伏

到畀钱,明明冇人都要我等,因为佢忙住收未食哂既食客既碗碟。

呢种餐厅又贵又赶客「以为自己澳牛」,真系一次都唔会再黎。

2023-12-30