真系食到一肚气,强烈劝喻大家千祈唔好嚟食!😡😡😡我哋未够下午两点嚟到,等到两点先叫下午茶,我望过手机大约2:06就俾咗张单一个扎住粉红色短头发嘅女人。等咗20分钟,一个点心都未到,我哋就问返同一个女人,佢就只系点咗个头😠过多5分钟我哋再问另一个女人,话要排队等,好多单,明明都唔系好多人😓再过5-8分钟我哋再问粉红色头发嘅女人,佢先俾张单我哋,然后张单写住落单时间14:35,即系由一开始冇落过单😡我哋同佢理论,佢仲死口唔认自己冇落单,仲话我哋迟嚟,话叫佢check返我哋几点入嚟又唔肯,最后先半承认自己冇落单🤬🤬🤬仲要因为迟咗半个钟冇落单,其中一碟点心冇晒!!!😾仲有我哋叫左呢个女人两次比张BB凳我哋,两次都冇俾到,最后叫另一个女人先俾我哋!!!🤬🤬🤬仲有啲嘢食好一般,唔需要嚟试伏!
真系食到一肚气,强烈劝喻大家千祈唔好嚟食!😡😡😡

仲要因为迟咗半个钟冇落单,其中一碟点心冇晒!!!😾

仲有啲嘢食好一般,唔需要嚟试伏!