2020-01-02
🐾 海底捞火锅 🐾-我地今次拣左2个汤底,蕃茄(特浓)同埋大骨汤(加浓),最恭喜系差唔多走个阵有变面表演🙈会同客人握手😂😂有啲互动👍🏻👍🏻-蕃茄(特浓):汤系结结地嘅,就咁饮啲汤就好浓,不过如果渌野落去食嘅话就会有好重蕃茄味🙈有少少盖过咗本身嘢食𠮶阵味😣大骨汤(加浓):就咁饮系有浸药材味,入边有啲粟米红萝卜等等嘅蔬菜-红薯粉:我觉得系必叫嘅,点左啲酱之后真系好好食!-毛肚:渌差唔多10秒就食得啦,佢口感系爽口嘅都几好食😂-午餐肉:就系普通午餐肉咁样-海虾:呢个超惊喜!佢想点𠮶阵系有竹签签住,但系仲郁紧!-虾滑:呢个好弹牙,仲有一个酱汁特登帮我地拎过黎,酸酸地嘅🤤-杂菇盘:呢个我哋唔小心叫多咗嘅但系普通嘅菇-金菇:不错,份量都大嘅-薯仔:都几好食同埋切得够薄好快林👍🏻-腐竹:索晒汤啲味好好食🙈-一开始佢就帮我地准备咗啲小食同埋夹左啲冷盘,仲有生果俾我哋仲准备咗酒精纸巾俾我哋抹电话同埋橡筋绑头发👍🏻👍🏻服务真系好好嘅都好贴心👍🏻——————————————(非专业,完全跟据个人口味☺)食物:7/10环境:8/10服务:9/10人均消费:$300———————————————▪店舖名称: 海
红薯粉:我觉得系必叫嘅,点左啲酱之后真系好好食!
毛肚:渌差唔多10秒就食得啦,佢口感系爽口嘅都几好食😂
午餐肉:就系普通午餐肉咁样
海虾:呢个超惊喜!佢想点𠮶阵系有竹签签住,但系仲郁紧!
虾滑:呢个好弹牙,仲有一个酱汁特登帮我地拎过黎,酸酸地嘅🤤
杂菇盘:呢个我哋唔小心叫多咗嘅但系普通嘅菇
金菇:不错,份量都大嘅
薯仔:都几好食同埋切得够薄好快林👍🏻
腐竹:索晒汤啲味好好食🙈
——————————————
(非专业,完全跟据个人口味☺)
食物:7/10
环境:8/10
服务:9/10
人均消费:$300
———————————————
▪店舖名称: 海底捞火锅
▪店舖地址:
🔸 尖沙咀金巴利道26号2楼
(星期一至日10:00-07:00)