2024-01-24 37 浏览
之前同同事嚟过呢间觉得唔错,今日食Team lunch就提议咗同事食,大家都好钟意好开心环境又好服务又唔错 Menu价钱合理!百几蚊至到二百几好多选择!因为今日天气好冻,所以舍弃咗刺身嗌咗个煲!不过最后同事分享咗几篇刺身俾我虽然上次都记得𠮶个汤底有啲油腻,不过都系encore海鲜煲!海鲜好味,另一个同事都嗌海鲜,不过佢个鱼多好多系尾部嘅位置!我嘅就系图中嘅三个白色位后面𠮶句都系冇嘅拣咗乌冬,但系其实佢本身入面都有粉丝嘅!不过我唔系食咁多碳水化合物都食唔晒!虾唔系新鲜𠮶种,但系蚝同埋沙巴就好好味有个同事嗌牛肉锅就系咁嘅样海鲜刺身don赤虾涂左酱油,感觉系应该冇平时嘅咁新鲜先要咁做?银鳕鱼质素平平。 平时食开嘅好似好味啲,自己感觉呢度嘅质素应该比较普通,因为平时可能食开高级嘢同啲客。不过服务同埋环境都好舒服,而且大致上都好好味一串$48得两件鸡肝有啲贵如果嗌$38.1吋嘅鸡芯就有四粒不过都系偏贵
环境又好服务又唔错
有个同事嗌牛肉锅就系咁嘅样
海鲜刺身don

赤虾涂左酱油,感觉系应该冇平时嘅咁新鲜先要咁做?
不过服务同埋环境都好舒服,而且大致上都好好味
一串$48得两件鸡肝有啲贵
如果嗌$38.1吋嘅鸡芯就有四粒