2024-12-30 957 浏览
今日一家人去做冬,入到去嘅时候问全套黑色衫侍应点解唔可以QR code落单嘅?佢态度好不耐烦咁话睇啱就帮你落单啰。 明明喺网站见到嘅宣传海报,上边嘅羊腩煲只系$298。枱面菜单价娈左羊腩煲$398。 我哋又唔系喺房厅食,点解会收$398呢?另外见到隔篱枱有人食长脚蟹,问佢几钱斤,又系口头讲$298一斤,又系菜单上冇显示嘅。好啦,一家人做冬唔同你计较,俾你赚多少少都算。点知上长脚蟹嘅时候明明见隔篱枱有待应帮个客拆好成只蟹。 个待应就话俾我哋听无拆蟹嘅服务。 我问咁点解隔离又会有得拆呢? 佢态度好差咁话你俾$100拆蟹费咪帮你拆啰。 拿,如果你菜单有写明,我照比冇问题。又或者你冇写,但你照帮我拆,我都好乐意$100贴士你。但系你黑口黑面态度好令我怀疑你哋只系偏帮一啲熟客,亦都怀疑你公司系咪真系有呢个收费。咁激气,梗系唔使你帮我拆啦。我一蚊贴士都唔想俾你。好啦,食食吓,另一个侍应又话d 蟹差唔多食完,不如帮我换只细碟, 因为厨房嘅蒸蟹碟唔够用。OK冇问题,但点解个侍应会直接用只执紧污糟嘅手套拎起啲我未食嘅蟹脚放落去另一只碟呢?对手套所有污糟嘅嘢都掂过晒,执碟执骨又系佢,呢啲咁基本嘅卫生常识都

OK冇问题,但点解个侍应会直接用只执紧污糟嘅手套拎起啲我未食嘅蟹脚放落去另一只碟呢?对手套所有污糟嘅嘢都掂过晒,执碟执骨又系佢,呢啲咁基本嘅卫生常识都冇,用只筷子夹返去另一只碟好困难咩? 就算你话会留意下次唔会再咁样对其他客做,其实都唔关我事啦,因为我真系唔敢再嚟帮衬。

最后我哋出去楼面埋单,负责埋单个侍应行开咗,我哋等咗一阵另一个侍应走过来又系想埋单,负责埋单𠮶个人返嚟竟然完全冇理我哋,直接帮助后面嘅侍应埋单。成餐饭四个人食左二、三千蚊,受啲咁嘅服务态度,真的不了
2024-12-14