餐厅: 大快活 (欣榮商場)
资讯:

2025-01-12 7 浏览
同屋企人嚟呢间大快活食晚餐,因需要食多饭所以落单时作出要求,但去到取餐时我同屋企人认为仍然很少饭同没有加饭没有分别,所以要求加饭,当值主管(穿黑衫)回覆:加咗啦!加咗落去喇!我同屋企人仍未来得切反应过嚟,该当值主管以发脾气方式一手取回个碗,再叫厨房出过原本份量嘅一碗饭出嚟,另外再被过一小碗饭,再以极之冇礼貌嘅方式话:我哋有份量㗎,系咁㗎喇,我同屋企人表示,咁冇礼貌一定投诉,该当值主管毫不畏惧似的话:你哋未投诉啰!我屋企人继续表示不满,该当值主管仲煽风点火话,大声D吖大声D吖!首先,D饭嘅份量真系少,本身冇谂住公开投诉,但谂起该当值主管的服务态度,食饭饭到一肚气,我以前都做餐饮行业,即使公司有指引同未能完全满足客人需求,但都要礼貌同客人讲一声唔好意思,而整个过程该当值主管不但以态度欠佳发脾气的方式回应客人需求,还好似觉得客人唔够燥咁,仲要叫客人大声D吖嚟刺激客人情绪!

2025-01-12