2024-05-25 1040 浏览
本人跟朋友在KKday买了一个仼食点心嘅package ,原本点心就无问题,但员工服务态度真的好有问题。限时两小时,本来食得好开心,但到差不多时间时,枱上点心还未吃完,服务员就过嚟催我地交枱,理所当然嘅,但无谂过要吃都要时间咀嚼,佢竟然话俾多5分钟我地食,我想话去个厕所都唔止5分钟,有无搞错,唔俾打包都算,我地唔想徙想食哂都俾多少少时间,咁样大家都无瘾。我真心想串佢5分钟去个厕所都唔得。算,真的无下次,加上佢地对生客完全无视状态,只系懒熟招呼啲熟客,完全当我地透明,咁样做生意怪不得啲人返去大陆食,又平又好招呼,我只可以讲任何客人去任何食店如果得不到同一待遇,好明显系不平等对待,只会系赶客,请到这些员工啲高层真的不幸。所以奉劝大家,这家酒店嘅酒楼员工狗眼看人低,永不再帮衬。

我真心想串佢5分钟去个厕所都唔得。