2022-04-28 460 浏览
自从暂停晚市之后,都好耐冇嚟,以前一直都只系食呢间,虽然价钱偏贵,但出品都算OK,佢之前有两间舖都冇开,今日见佢开返,所以再去帮衬,如果唔系去排队点𩠌果间,就要喺门口部机自己点餐,跟住比电子付款再入座,你都可以选择用手机落点,但系都要出去门口拍卡比钱,大热天时喺度等点餐直情系不知所谓,啲客又唔识用部机,有个阿姐喺门口左右两边教人用,个个都闹部机多余,舖头里面既楼面就冇嘢做企喺度吹水😞,外面既客就受罪,如果你一心转用新科技帮助生意,令转流更快、方便员工同客人就应该要赞,可惜佢呢个点餐同付款安排系我见过最垃圾既🤬,如果用咁既价钱去换取咁既服务,完全系物非所值,唔怪得佢哋既生意越来越差,希望佢哋老板认真改善