2022-01-05 294 浏览
11月尾嘅星期五,同朋友去咗麻痹英食鸡煲,位置比较远,由太和站行过去都要三个字,感恩有朋友愿意同我去食。我哋要咗滋补猪肚鸡煲。其他选择有重庆鸡煲,香辣海鲜鸡煲,酸菜鱼锅,羊腩煲等等⋯。鸡煲内大约半只鸡,应该系冰鲜鸡冇乜鸡味,不过都滑同冇雪味。猪肚份量都多,新鲜干净。饮品任饮,有汽水,纸包果汁,茶系雪柜自己拎。唔够汤可以自己去茶水部自己拎。二小时任食,任食火锅料同其他任食火锅店差唔多,比较出色嘅系提供凉拌菜任食,例如凉拌海哲,黄金皮蛋,木耳,青瓜,蔬菜类都好多选择,不过牛肉就太肥。待应有礼貌,反应都快,地方就比较细。7:45去到差唔多满,好彩有book 枱。希望下次去试理鱼锅。