2021-09-20
📍楚撚记大排档 (土瓜湾)土瓜湾马头围道187号地下2及4号舖.今日👦🏻自己同屋企人去食楚撚记,平时呢度要排成个月,唔知点解今日冇人排队,奇迹呀😂👦🏻妈叫左几样𩠌1.芝士乒乓球牛丸 $952.黑松露莲藕墨鱼饼 $963.香炸猪手 $1384.黑椒薯仔牛粒 $985.招牌干锅 $78.👉🏻芝士乒乓球牛丸当我一咬既时候d芝士bit左去我家姐个身上面,都几重牛味,几好味!👉🏻黑松露莲藕墨鱼饼墨鱼粒同莲藕粒mix埋一齐好夹好弹牙,黑松露可以重手多小小咁就完美啦🤪👉🏻香炸猪手呢个就表现得弱d啦,皮唔系好脆,麻麻地👉🏻黑椒薯仔牛粒钟意食遍甜既朋友可以试下呢个,因为加咗蜜糖去炒,d牛粒都唔错,薯仔系爽口𠮶种,好食!👉🏻招牌干锅食得辣既人先好叫,因为都算几辣,👦🏻妈同👦🏻家姐食左一口之后巳经食唔到,得我一个食晒😛我觉得好惹味,送饭一流👍🏻.整体而言都几好,服务都好好,上菜时间正常,值得一试😎推荐程度:⭐️⭐️⭐️⭐️性价比:⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️
土瓜湾马头围道187号地下2及4号舖
5.招牌干锅 $78
👉🏻芝士乒乓球牛丸
👉🏻黑松露莲藕墨鱼饼
👉🏻香炸猪手
呢个就表现得弱d啦,皮唔系好脆,麻麻地
👉🏻黑椒薯仔牛粒
👉🏻招牌干锅
整体而言都几好,服务都好好,上菜时间正常,值得一试😎
推荐程度:⭐️⭐️⭐️⭐️
性价比:⭐️⭐️⭐️⭐️