2021-07-30
早几日朋友话想食Beans,我哋就走咗去食(´・_・`)本身都成日听到Beans呢间餐厅好似唔错,所以对佢期望都几高。一入到去,我哋好好彩咁坐到啲梳发位,所以坐得几舒服。ʕ •ᴥ•ʔ我哋分别嗌咗黄金蟹肉意粉同埋黑蒜矶烧鲍鱼蚬肉白酒意粉。碟意粉一到,估唔到份量都几少⋯⋯😅我本身去食嘢个阵都未肚饿,所以谂住都ok嘅。点知到食完,一啲饱嘅感觉都冇⋯⋯但佢啲摆盘系真系几靓嘅。如果你哋自在打卡,而唔系食嘢嘅话,都ok嘅( ̄◇ ̄;)我自己就系食黑蒜矶烧鲍鱼蚬肉白酒意粉。冇记错鲍鱼就有一只,蚬就5-7只到。以118蚊嚟讲,我觉得可以比多几只蚬(´・_・`)而意粉方面就略为有啲干,好似摆咗好耐咁。味道方面,几普通,所以冇乜深刻印象。而朋友个碟黄金蟹肉意粉,佢就觉得几好食,但系𠮶两条饼就唔系咁好食🤣总括嚟讲,我自己觉得价钱略为高咗啲,同埋冇人哋讲到咁好。但我都会再比多次机会佢,试吓佢其他嘢食。(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
我哋分别嗌咗黄金蟹肉意粉同埋黑蒜矶烧鲍鱼蚬肉白酒意粉。