今日要介绍嘅系呼叫声很高,排哂长龙,成日卖哂嘅吉列和牛三文治🥩🥪其实真系有少少失望,食物未如我期望之中咁好食🥺小编同友人早早六点到🕕惊死卖哂咁😂终于食到到期待之久嘅日本fushion菜😆环境感觉高尚舒服🤓1️⃣ 和牛三文治Wagyu Zabuton Katsu Sando $218这是招牌菜之一🤤亦系隐藏餐单😂系一般餐牌上面见唔到🤣要同侍应讲先有🤫每日限量供应,卖哂就冇架啦😫身为外貌协会嘅我见到呢个和牛三文治真系’哗‘咗一声😂见到和牛有轻轻炸过,油花分布平均🥩真系好吸引😍点知咬落去𠮶下,真系有啲怀疑人生,块和牛韧到我咬左好耐先咬得开🤯仲要我要叫左两份,两份都系咁😫真系好失望妈咪😟2️⃣Crispy caramel butter corn $88栗米表面涂上焦糖🌽烤过后更为香脆可口😋钟意食栗米嘅我觉得这碟菜式加上牛油香真系几惹味嘅,可一尝滋味🤤