餐厅: 富山麵家
资讯:

身为Sanrio 粉丝嘅我,每次都不能错过主题,今次系同大口仔做合作,成间舖头不论装饰布置同埋食物都好有气氛🥰去到都好开心软壳蟹乌冬沾面 $138沾面配软壳蟹好似比较少见,拉面呈上嚟嘅时候真系超得意,面铺咗几块鱼片,呈现出大口仔个样!😍唔舍得食咗佢😂软壳蟹炸得好脆好香口牛奶拉面 $98次次嚟都一定拣牛奶汤底!牛奶汤底饮落甜甜地好浓郁~除咗个碗都系大口仔图案之外,连鱼片同埋玉子都印有大口仔公仔,叉烧厚厚好大块有两块好满足特制章鱼烧 $48章鱼烧每粒都好大粒咬落弹牙,面头铺满木鱼,同埋有块大口仔图案嘅鱼蛋好得意😆宇治抹茶白桃布甸🍮 $48最后梗系嗌返个甜品,食埋就系完美嘅happy ending🥰宇治抹茶味嘅布甸好浓郁,质地滑嘟嘟面头仲铺咗白桃巨峰可尔必思梳打 $38蜜桃可尔必思梳打 $37打卡必备,幼滑嘅忌廉加上可以必思,爽呀,仲印有大口仔公仔嘅马卡龙脆饼

软壳蟹乌冬沾面 $138

牛奶拉面 $98