今日发现到呢间特色嘅Cafe 🩷环境以木系嘅装修有种文青嘅感觉🪵见到Menu既食物同饮品都比较健康蔬菜同水果嘅份量都唔少🍀有种养生小清新岩晒我口味🎋⭐️ 松茸味噌三文鱼春之定食 💚三文鱼丰富得黎有丰富嘅蛋白质🍣 配上松茸菇饭好入味🍄‍🟫 两点系附上唔同嘅蔬菜生果例如蕃茄同苹果🍅同埋丸子做甜点🍡有种家庭便当嘅温暖感🫐⭐️ 秘制冬荫青口海鲜蝴蝶粉 🥘冬荫酱嘅调味香口而恰到好处🌶️融入晒蝴蝶粉里面青口都好新鲜弹呀🐚⭐️ 自家制伯爵茶巴斯克芝士蛋糕 🍰巴斯克芝士蛋糕嘅半溶口感掌握得好出色🎨伯爵茶既茶味好突出唔会过甜☕️整体系好有惊喜既甜品🍮⭐️ 核桃苹果香蕉燕麦奶昔 🍼香蕉配上燕麦奶好Smooth甜度好天然🍌加上苹果淡淡既香气🍎有高纤排毒嘅作用🥹
松茸味噌三文鱼春之定食

⭐️ 松茸味噌三文鱼春之定食 💚