🐟鳗鱼季节情选(套餐) $178见依个鳗鱼套餐好抵食,包一个饭一个小食同埋一盅炖汤😳 鳗鱼饭都有大半条鱼肉,鳗鱼汁系分开上嘅,方便唔系太钟意食酱汁嘅朋友,鳗鱼饭侧边仲有啲蛋丝同埋紫菜,感觉有啲日式😆🐠咸香酥炸黄鱼 (跟餐)小食拣咗黄花鱼,黄花鱼炸完之后个鱼皮好鲜味,鱼肉松脆特别香口,而且唔会食到有鱼骨👍🏻🥣姬松茸竹笙排骨汤 (跟餐)嚟到呢度嘅炖汤系必叫嘅,真材实料,每一种都好多材料,而且炖到出晒味,姬松茸同埋啲竹笙都可以食埋,而家冻冻地饮劲暖身好好饮🤲🏻🍅冰梅小番茄 $38十分推荐叫嘅前菜,话梅嘅蕃茄仔酸酸甜甜,好开胃有解渴,啲蕃茄仔粒粒都好清甜🪼香辣小水母 $48开头以为系海蜇,点知上到枱原来真系一只只细细嘅水母😳 第一次食完只水母,超爽口,凉拌辣辣地好好食🍒鲜果荔枝虾球 $138荔枝虾球嘅外皮炸到好香脆,咬开中间虾肉弹牙仲有啲马蹄,夹脆弹口感丰富🤭 侧边仲有啲乳酪捞无花果同埋菠萝🍍 啲水果都好鲜甜🍜厦门沙茶面 $138沙茶面有少少辣辣地好惹味,有蚬有虾🦐猪腩肉🐖鱼糕🍢鱼片仲有糖心蛋,个汤底沙茶味够浓🥥闽香焖芋头 $98本身系一个芋头控😅 个芋头炆得好淋好够粉,系我钟意食嘅口感,上面
🐟鳗鱼季节情选(套餐) $178

🐠咸香酥炸黄鱼 (跟餐)

🥣姬松茸竹笙排骨汤 (跟餐)

🍅冰梅小番茄 $38

🪼香辣小水母 $48

🍒鲜果荔枝虾球 $138

🍜厦门沙茶面 $138

🥥闽香焖芋头 $98
本身系一个芋头控😅 个芋头炆得好淋好够粉,系我钟意食嘅口感,上面仲淋咗一啲肉碎冬菇粒有啲似鱼香茄子嘅酱汁好夹,唔会怕冇味好寡😋

📍4口
中环国际金融中心商场2楼2012号舖