2017-12-08 291 浏览
第一次打食评!因为好嬲!😡事源我系yahoo团购见到佢有298一只乳猪,见佢平过平时400蚊咁抵,仲有得选择(自取)或(堂食),就订购了一只。当我第一次打电话去想要只乳猪时,佢同我讲乳猪只限堂食,我就问佢咁咩叫(自取)?佢都系答我:冇阿,只限堂食。我发现同佢沟通唔到,我算数了,唯有再约朋友第二次再去食。到咗第二次订位要堂食,电话中已经讲明今晚食团购乳猪有冇问题,佢话冇问题。我地book左8:30,去到好多人等紧,算数,比少少时间佢地翻枱,足足等到9:05分先可以入去。坐低后同佢讲话留左乳猪,我开yahoo团购个apps比佢睇我买左,佢同我讲话唔得wo,要print出来,话个个客都系去快图美print,我话有冇搞错,而家9点几,你要我地等咁耐位,之后仲话要去快图美?我话究竟你地要几唔想我地食呢只猪,真系食你哋只乳猪仲难过取消有线!我地好嬲,起身走,佢仲好意思话唔系佢地问题,系yahoo问题!! 永远bad list!!!
第一次打食评!因为好嬲!😡
我发现同佢沟通唔到,我算数了,唯有再约朋友第二次再去食。