2024-01-24 462 浏览
夜晚6点几黎到,堂食都唔算多人,坐底左叫个阿姐写野佢又叫我地出去counter落order,我地都觉得奇怪,但算啦,去counter同另一个阿姐落单,讲到明已经系堂食,但佢又冇问我地坐边张枱,之后发现张单每款野收多1蚊外卖盒钱,总共收多4蚊😵之后同左另一个阿姐讲,个阿姐又唔知拎住我地张单去边,又唔退返4蚊黎,以为佢之后会俾返,最后都系唔知去边🥲见到陆陆续续都有人入黎堂食,但啲人叫亲啲阿姐落单都叫人出去counter落,好多人都闹佢地最后冇落就走左,系呢几个字入面起码有4枱人走左🙃楼面两个阿姐不停话自己好忙唔得闲,就系咁叫人堂食外卖都出去揾counter个阿姐落单🥲仲要其中一个系咁闹落单阿姐落得慢😑😑又样样都点个阿姐黎做😑佢自己就扮忙等左都成3-4个字,发现佢拎住两袋外卖都知佢肯定冇帮我转返堂食,再同闹人阿姐讲我地求先已经讲左好多次系堂食,退返4蚊黎,佢呢一刻仲好意思叫我地再出去counter退❗️呢一刻即刻火到黎❗️叫佢出去counter退返黎啦❗️仲叫个客人出去退❗️❗️成间铺安排乱到7彩❗️做唔切就唔好接堂食啦❗️坐我地隔离个小姐又系等到发火🔥等外卖见到啲人买只粽都等左差不多半个钟❗️再系咁间铺真

等外卖见到啲人买只粽都等左差不多半个钟❗️再系咁间铺真系接得😑