2020-09-29
我系一个pancake 控, 所有新pancake 铺都会去食全香港最接近日本松软疏乎厘只有利园店既幸福pancake, 但每次去都有长长既人龙, 系门外至少等一个钟, 平时坐底食一个原味pancake 连加一都要$150, 比起日本价真系贵太多😭朋友最近介绍葵广一间新开pancake 铺, 我当然即刻去试下啦好平!真系好平!😱😱😱😱😱😱$38/2 件奶盖pancake 连雪糕同配料店员好有礼貌咁问要唔要+$3 可以要晒全部配料, 咁抵, 一于试哂去!🤡入面有奶盖格格趣,oreo, 青提子,芒果...份量对一个女仔黎讲真系好多个pancake 即叫即做, 可能因为都多人叫, 等左几分钟已经有新鲜既pancake, 松软得黎又有蛋香, 好味过gram同幸福pancake(k11店)好多雪糕好有惊喜, 浓滑奶香, 溶溶地既雪糕配埋奶盖creamy 得黎又唔会太"漏"😋格格趣出奇地夹pancake, 青提子好甜好fresh, 呢个价钱有埋新鲜水果真系要大赞咁既价钱真系超级抵食,仲要系黄店🥰可惜佢既手足茶未到货, 见佢地写系台湾手足有份整🤘🏻下次要再黎试埋个🔥火魔焦糖🔥环境:💛💛💛💛味道:💛💛
好平!真系好平!😱😱😱😱😱😱
$38/2 件奶盖pancake 连雪糕同配料
咁既价钱真系超级抵食,仲要系黄店🥰
可惜佢既手足茶未到货, 见佢地写系台湾手足有份整🤘🏻
下次要再黎试埋个🔥火魔焦糖🔥
环境:💛💛💛💛