2023-10-15 90 浏览
马鞍山系美食沙漠就系人都知,所以我哋都比较少入去揾食,而正正系马鞍山呢个美食沙漠打响名堂嘅呢一间餐厅系铜锣湾插咗旗,梗系出去试试再行吓街喇🫢撚手牛肉汉堡 $88成个汉堡有恰到好处嘅厚度,一口可以咬得哂满满嘅配料,有好香嘅煎蛋,厚厚而肉味相当浓嘅汉堡,仲有索索性嘅生菜,仲有不可或缺嘅生洋葱同焦糖洋葱,配埋佢哋个酱食,真系好惹味🫶🏻鸡肉汉堡 $68呢款鸡扒好厚身,鸡扒系炸咗嘅,外层炸到脆卜卜,但肉质嫩滑,亦保留到肉汁,而且调味都相当出色,惹味非常👍🏻洋葱圏套餐 +$34洋葱圈必点,一共3个大大个,炸到好香脆,洋葱嘅甜味突出,洋葱迷必试😍炸薯条套餐 +$32薯条系连皮果款,亦都系炸到脆卜卜,正常发挥香芋维他奶Sɪᴄᴋ +$48真系好似饮紧芋头维他奶咁,但系浓稠版本,口感都几软滑,味道方面,芋头味几浓,但维他奶味仍然在线,加上有焦糖脆脆嘅加持,令到口感更丰富👍🏻冷泡茶 +$4茶味几舒服,解腻一流整体嚟讲,无论奶昔或汉堡都属中上水准,价钱相对进取,但一分钱一份货,呢到绝对值嘅🫰🏻

撚手牛肉汉堡 $88
撚手牛肉汉堡

鸡肉汉堡 $68
鸡肉汉堡

洋葱圏套餐 +$34
洋葱圏

炸薯条套餐 +$32
薯条系连皮果款,亦都系炸到脆卜卜,正常发挥
炸薯条

香芋维他奶Sɪᴄᴋ +$48
香芋维他奶SICK

冷泡茶 +$4
茶味几舒服,解腻一流

撚手牛肉汉堡
鸡肉汉堡