2022-10-11
钟意食烤鱼又怕太重口味绝对推荐呢间😍 大厨特别研制嘅烤鱼口味正宗贴近重庆式唔会一味得咸同辣🤪仲可以加唔同食材好似火锅咁食🍲 唔同食材都好新鲜👍🏻 有唔少卡位可以自成一角 烤鱼店黎讲好似呢度咁坐得舒服真系比较少见💓⭐️ 重庆麻辣烤鱼🏮⭐️ 优惠四配菜 🥗拣咗鲈鱼因为比较想食到鱼肉既香🐟 新鲜得黎鱼肉好有口感👍🏻叫咗小份份量都超级丰富🤭第一次试叫左BB辣 香料味道加上花椒芝麻等香料好丰富但系口味都好温和🌶 一定要加埋配菜超抵‼️ 土豆莲藕豆腐同豆芽索晒个汤底超惹味🥔⭐️ 手切鲜封门牛柳 🥩手切牛果然唔同啲🐮 口感鲜嫩轻轻涮一涮已经凸显了牛味❤️⭐️ 沙白 🐚⭐️ 虎虾 🦐海鲜超爽口 食得出用料新鲜🌊 加上麻辣有意想不到嘅惊喜⭐️ 招牌咸蛋黄鸡肉饺 🥟手工做嘅饺子超有诚意💛 以为鸡肉会比较干 但系咸蛋黄有流心既效果🍳 蛋汁包裹住鸡肉好满足⭐️ 黄喉 🫁⭐️ 娃娃菜 🥬⭐️ 响铃 🫔各种配菜配上汤底食到好过瘾🤩 黄喉呢啲四川火锅料唔系到处有 呢度清洗得干净唔会有内脏怪味🥳⭐️ 桂花蜜四川冰粉 🍮消暑解辣一流☀️ 桂花味甜得清新🌼 加上粒粒果仁同提子干好有四川传统感觉 🍇⭐️ 炸馒头 🥯黄金色嘅炸馒头配上炼奶系超邪恶嘅滋
⭐️ 重庆麻辣烤鱼🏮
⭐️ 优惠四配菜 🥗