餐厅: 鮨燐
资讯:

2022-08-28 210 浏览
晚餐阿妈家姐, 食材的确新鲜味美, 师傅亦照顾客喜好, 见到我喜欢他们的腌渍物及紫苏叶, 不停为我介绍及奉上。可惜的是, 感觉师傅始终功力未够, 寿司都倒下, 有啲 仲攞唔到上手, 一拎起就跌。最差系楼面, 因为坐椅太迫,旁边冇客 ,我推开少少啲凳, 佢即刻九秒九走埋嚟阻止。 因为比较迫, 楼面从后伸手来收碟, 突然攞起咗只碟, 我突然吓一吓 ,先至听到 有人讲:唔好意思,帮你收收碟。某啲菜式由楼面送上, 一样系失惊无神喺后面伸出嚟, 然后,急口令咁介绍菜式, 好快就逃去无踪, 唯有叫寿司师傅重复。负温度嘅服务!
负温度嘅服务!
2022-08-27