2025-01-08
Blingbling美食推介✨📍东涌🧆Mint & Basil东涌chill chill印度x泰国菜🧡💠💠💠💠💠💠💠💠今日天气好,黎左东涌呢间Mint & Basil chill下~ 有室外室内既座位,而且人唔算多,环境好舒服,好适合假日休息下chill下🧡 Mint & Basil 系一间fusion餐厅,有泰国菜同印度菜选择~ 我地就两种都拣左少少试下~💠 Pad Thai Shrimps $138泰国菜必点经典菜式!泰式炒河粉好香,而且分量好大,适合share~💠 Butter Naan $25印度菜必点经典菜式!外酥内软,好香好酥!唔会煎到好干好赢,好柔软,大满足!!好适合配合咖喱一齐食!💠 Lamb Seekh Kebab $168羊肉串以香料调味~ 外皮煎到微脆,入面嫩滑多汁,羊肉一d都唔so! 大人细路都岩食~~餐厅环境:🩵🩵🩵🩵🩵/5服务质素:🌸🌸🌸🌸🌸/5食物味道:😋😋😋😋😋/5 性价比:💰💰💰💰💰/5Mint & Basil📍东涌东涌海滨路8号海堤湾畔地下K号舖#blingbling推介 #blingbling美食 #blingbling东涌 #东涌美食 #blin
📍东涌
食物味道:😋😋😋😋😋/5
性价比:💰💰💰💰💰/5
Mint & Basil
📍东涌东涌海滨路8号海堤湾畔地下K号舖
#blingbling推介 #blingbling美食 #blingbling东涌 #东涌美食 #blingbling印度菜 #东涌印度菜 #东涌泰国菜 #blingbling泰国菜