2024-11-14 210 浏览
老板话今年系我哋公司嘅3周年,非常感谢我哋嘅帮忙,就打算带我哋去食火锅放题庆祝一下。我哋点咗呢间餐厅最多人点嘅火锅放题,所有嘅食物都系任食,就连松叶蟹都系一样,真系太掂啦!呢个套餐有几道𩠌我哋食咗觉得非常唔错,特别钟意!我哋拣咗豉油汤同猪骨汤作为汤底,汤底非常浓郁香甜,饮落嘅第一口都系满满嘅精华,非常好饮!当然仲唔少得特上和牛,有粉红色嘅色泽,脂肪分布均匀,涮入汤底后,非常鲜美多汁,令人回味无穷。仲有呢个套餐嘅重点,肉质非常鲜美滑嫩,仲可以食到鲜美无比嘅蟹膏,有浓郁嘅蟹味,简直系顶级嘅享受!豚肉切得啱啱好,唔会太厚,涮入汤底唔需要太多时间,肉质鲜嫩,吸收咗汤底嘅精华后更加香浓,同和牛一样,令人胃口大开!我哋仲另外点咗啤酒同梅酒,啤酒系日本出名嘅三得利顶级啤酒,泡沫绵密,饮起嚟非常温润,香气浓郁!而瑞穗嘅梅酒口感比较厚实,香味亦都好浓郁,非常有自己嘅特色!呢两款酒都各有特色,非常适合同火锅一齐饮!我哋都食到非常开心,非常感谢老板请我哋食如此正嘅火锅,下次再嚟!

我哋点咗呢间餐厅最多人点嘅[松餐]火锅放题,所有嘅食物都系任食,就连松叶蟹都系一样,真系太掂啦!

呢个套餐有几道𩠌我哋食咗觉得非常唔错,特别钟意!

仲有呢个套餐嘅重点[蟹肉],肉质非常鲜美滑嫩,仲可以食到鲜美无比嘅蟹膏,有浓郁嘅蟹味,简直系顶级嘅享受!